RSS

Vesti

Rijana je iskoristila boravak u Parizu, gde je nedavno nastupala u okviru svoje svetske turneje da bi obišla prodavnice. Veći deo novca potrošila je u seks šopu.
više>>
Sad možete da vidite čemu služi mobilni sa vibracijom i zašto ga žene vole.
više>>
Policija iz Bora konačno je uspela da rasvetli misteriju vezanu za ‘lebdeću ženu u venčanici’, koja je plašila vozače na putu Zaječar-Bor. Oni su utvrdili da je sve delo dvojice rođene braće, koji su lutku iz seks-šopa
više>>
Leteći penis napada šahovskog velemajstora Garija Kasparova
više>>
Prvi 3D porno film premijerno je prikazan danas u bioskopima širom Hong Konga, a neke od projekcija bile su potpuno rasprodate.
više>>
Radi se o proizvodu Pipedream Products, tačnije lutke za seks, koja je inspirisana likom američke tinejdžerske zvezde Majli Sajrus.
više>>
Glumica Megi Džilenhol igraće u romantičnoj komediji "Hysteria" čija se radnja odvija u vremenu velikih otkrića u srednjem veku, a bazirana je na pronalasku vibratora koji je trebalo da bude "medicinski aparat za lečenje histerije kod žena", prenosi "Mondo".
više>>
Više od 100 studenata na univerzitetu Nortvestern u Čikagu je imalo je priliku da uživo nauči kako ženu da dovede do orgazma.
više>>
Sex.com najskuplji domen - 24. februar 2011.
Iako bi se to možda i moglo pretpostaviti, domen sex.com najskuplji je domen na svetu, i kao takav ušao je u Ginisovu knjigu rekorda.
više>>