POPPERS RUSH

Poppers rash značajno povećava seksualnu želju kod muškaraca i žena uz jak osećaj požude. Poppers rush daje ti lepu i toplu senzaciju. Poppers dovodi do povećanja kiseonika u mozgu, što dovodi do naglog skoka pozitivnih emocija. Poppers rush opušta mišiće u celom telu, uključujući i vaginalni i analni, olakšavajući penetraciju. Doživite nezaboravno seksualno iskustvo.
RSD 1490,00

Poppers rash značajno povećava seksualnu želju kod muškaraca i žena uz jak osećaj požude. Poppers rush daje ti lepu i toplu senzaciju. Poppers dovodi do povećanja kiseonika u mozgu, što dovodi do naglog skoka pozitivnih emocija. Poppers rush opušta mišiće u celom telu, uključujući i vaginalni i analni, olakšavajući penetraciju. Doživite nezaboravno seksualno iskustvo. 

Boca rusha može učiniti sex dobrim, a dobar sex spektakularnim! Koristeći rush tokom sexa postajete zver i tada sex postaje silan! Prvi efekt rusha je totalno opuštanje mišica u telu. To donosi ugodnu toplinu i veliku količinu kiseonika u sve delove tela i daje taj rush osećaj! Povećanje kiseonika u telu dovodi i do pozitivnih emocija što vas dovodi do Brutalnog divljeg sexa! Rush poppers čini orgazam puno dužim, te ga neki ljudi nazivaju masivnim orgazmom! Kada se bočica otvori prinosi se nosu te se inhalira. Efekti inhaliranja se mogu osećati oko 15 sekundi nakon inhaliranja i traju 3-5min. Ponavljanjem postupka inhalacije osećaj opuštenosti dobije se na duže vreme. Mišići tela se opuštaju, telo preplavljuje toplina, krvne žile se proširuju, snižava se krvni pritisak, srce brže kuca i šalje veliku količinu kiseonika kroz krvotok u srce i mozak. Korisnik može osećati, laganu opijenost, ubrzani protok krvi senzibilizuje sva cula. S obzirom da jak efekat kratko traje korisnici se često nastavljaju inhalirati tokom cele seksualne aktivnosti, korištenjem poppersa orgazam je intenzivniji i duže traje. Poppersi se često koristite u sex barovima, saunama ili klubovima gde se bočice ostavljaju otvorene da ispune sobu mirisom koji opušta i povećava osecaj zadovoljstva... Mnoga istraživanja su otkrila da je poppers najbliži pravim afrodizijacima koji postoje. A mnogi tvrde da je i više od afrodizijaka. Takođe, ponekad se koristi na partyima elektronske muzike zbog svog svojstva da pojačava percepciju audio i vizualnih efekata.

ŠIFRA ARTIKLA: PPR01